Showtyper

Sceneshow

Sceneshow

Dette er nok det mest bookede show jeg ejer og har, showet passer nemlig til alle selskaber uanset størrelse og arrangement

Et "sceneshow" er et show hvor ALLE kan kigge med samtidigt. Her bliver magi og comedy kombineret til en oplevelse man sent glemmer.

Showet virker mindst lige så godt for 10 personer som det gør for 1000+ - og så passer det perfekt på græsplænen, i selskabslokalet eller på den store scene!

Kun fantasien sætter grænser og jeg er frisk på stort set alt.... så længe det har med trylleri at gøre!

Book et sceneshow her!

Close-up

Hvorfor se trylleriet på afstand, når man kan blive snydt helt tæt på? Close-up trylleri er perfekt til de arrangementer hvor folk bare går rundt og hygger sig.

Det kan være messen, fødselsdagen, firmafesten og meget mere. Igen er det kun fantasien der sætter grænser!

Trylleriet sker i hænderne på folk og det er her man virkelig får en føler i magiens verden!

Book et close-up her!
close-up
Det du står og mangler!

Det du står og mangler!

Trylleri, comedy og underholdning er mit motto! Og det kan bruges til stort set alt. Måske jeg ikke har nævnt det her på siden, men går du med en idé til netop dit arrangement - så kontakt mig endelig! Jeg er altid med på den værste og du kan få mig til ALT. Næsten alt!

Book et trylleshow her!

UV-teater

Måske du så mig i Danmark har Talent, hvor jeg sammen med mine 3 kollegaer optrådte i komplet mørke? Showet er sindssygt visuelt og meget magisk - og det er noget man skal opleve! Showet er dog ikke for alle selskaber, da det kræver en del opsætning. Bl.a. skal lokalet eller området kunne mørklægges TOTALT. Som i virkelig mørkt! Foruden dette kræver det en masse plads - som sagt er det ikke for alle selskaber. Men måske du har pladsen og lokalet til vores show, så giv os endelig et kald. Søg evt. på NOVANOID på youtube, hvis du mangler yderligere beviser for at dette show er helt fantastisk at se på!

Book et UV-teater her!
UV-teater