Om Mads og Standuptryl

Mads Rasmussen - Standuptryl.dk

Mads Rasmussen - Standuptryl

Hvad er jeg for en gøgler?

Navnet er Mads Rasmussen (også kendt som Mads Magic) og jeg er 33 år! De sidste 23 år har jeg tryllet, optrådt og udvidet mit talent.

Jeg elsker hvad jeg laver og brænder for at levere det bedste inden for trylleri og comedy!

Så hvorfor vælge mig over de andre fantastiske folk i branchen? Svært spørgsmål - jeg er dog ikke i tvivl om at du kan mærke en forskel alligevel!

Jeg har INTET manuskript når jeg optræder.

Det betyder at alle mine shows varierer fra publikum til publikum. På den måde er du altid en del af en unik oplevelse. Og INTET show er for småt eller for stort!

Jeg kan optræde overalt for alle! Så uanset om du beder mig stå en græsplæne i haven eller på scenen til festivalen, så er jeg manden til opgaven!

Men hey, du kan læse meget mere om mine mest gængse showtyper på linket herunder og er du allerede solgt, så kan du kontakte mig her

Se mine showtyper her

ER DET HELE SÅ BARE EN STOR JOKE?

OG HVAD ER STANDUP TRYL?

Comedytryl / Standuptryl

Måske du tænker "jamen, er det noget for mig!?" - og til det kan jeg kun sige JA!

Den store trylleverden udvikler sig konstant og comedy er blevet en stor del af tryllebranchen. Faktisk så stor, at klassisk trylleri (med duer og høje hatte) stort set er uddød.

Men bare rolig - for det har udviklet sig til det bedre! Trylleri og comedy går nemlig så godt i spænd, at det er ved at blive en fast del for alle tryllekunstnere.

Men hvad gør så mig anderledes end de andre? Og hvorfor skal du vælge mig over andre?

Ja, jeg kom lidt ind på det før - men kort fortalt, så elsker jeg når det ikke går efter bogen.

Jeg elsker at finde nye tricks, smide manualen væk og se hvad der sker - på den måde bliver hele showet sjovere, mere organisk og se på og altid anderledes fra publikum til publikum.

Ordet "ikke 2 show er ens" bliver smidt meget rundt for tiden, men her er der virkelig mening med det.

Ikke 2 shows er ens - måske tricksene går igen, men aldrig samme præsentation. Dette sikrer sig en unik og sindssyg sjov oplevelse hver gang.

Og hvis ikke jeg må prale på min egen hjemmeside, hvor skal jeg så gøre det?

Book standup tryl her
Mads Rasmussen - Standuptryl.dk