Konfirmation / bryllups underholdning 2019

Trylleri, comedy og underholdning

Skal dine gæster til konfirmationen, brylluppet, firmafesten eller hvilket som helst andet arrangement have en unik oplevelse? Uanset hvilken type arrangement du skal holde lover jeg, at I kommer til at grine!

Med over 19 års erfaring er jeg den oplagte, at stole på når det kommer til underholdning til din fest. Jeg elsker hvad jeg laver og brænder for altid at levere det bedste inden for trylleri og comedy.

Jeg optræder uden manuskript, og kan optræde overalt - Det betyder at uanset hvor, eller hvornår, du ser mig optræde er det en unik oplevelse.

Jeg kan optræde over alt og intet er for stort eller småt. Jeg optræder gerne til blandet andet små konfirmationer i haven, store bryllupper, firmafester, festivaler og meget mere!

Jeg laver både sceneshow, close-up trylleri, comedy, underholdning, eller lige hvad du står og mangler. Måske jeg ikke har nævnt det her på siden, men går du med en idé til netop dit arrangement - så kontakt mig endelig!

Jeg er altid med på den værste og du kan få mig til ALT. Næsten alt!

Se mine showtyper her eller Book mig her

MEN HVAD KOSTER ET SHOW SÅ?

Alle bookinger og tilbud er selvfølgelig uforpligtende.

Få et uforgplitende tilbud!

Alle shows er unikke og derfor har jeg heller ingen listepriser

Derfor tilbyder jeg altid at alle bookinger og tilbud er selvfølgelig uforpligtende.

Måske du tænker "jamen, er det noget for mig!?" - og til det kan jeg kun sige JA!

Om du skal konfirmeres i 2019, skal giftes, skal holde 30 års fødselsdag eller noget helt andet så leverer jeg unik, sjov, og magisk oplevelse I aldrig glemmer!

Er du overbevist om at Standuptryl er noget for dig? Har du spørgsmål? Eller vil du bare høre mere om dine muligheder? Så giv mig et ring på 27 85 79 75 eller bestil et uforpligtende tilbud i formularen til højre.

Du kan også læse mere om mine showtyper her, eller sende mig en e-mail her.

Bestil uforpligtende tilbud